Om Viacon

Din partner for grunn, veg og vann

Velkommen til et eksplosivt firma i veg -og anleggsbransjen!
Ja – du leste rett…

ViaCon har nemlig vokst eksplosivt siden starten i 1986. Da fantes vi i Sverige og Norge. I dag finner du våre datterselskaper i 18 land rundt om i Europa og vi fortsetter å satse på nye markeder!

Produkter og tjenester

Det er ikke bare størrelsen på firmaet som har vokst – det har også vår kompetanse og vårt sortiment gjort.
ViaCon produserer og selger produkter som brukes til veg- eller jernbane og andre typer grunnrelaterte prosjekt.
Hovedproduktene er rørbroer i korrugert stål, vegrør av korrugert stål eller plast, rør for overvann og drenering samt geosynteter og grønne produkter, gabionmurer og mye, mye mer.
Vår målsetting er å fortsette å videreutvikle våre produkter. For å kunne gjøre det, hører vi på våre kunder, og har et tett samarbeid med leverandører og myndigheter. Vi er glade for at våre ambisjoner har resultert i at ViaCon i dag er normgivende for flere av de produktgruppene vi jobber med. Et eksempel på et slik samarbeid er dimensjoneringsmetoden for rørbroer som vi har jobbet fram sammen med KTH i Stockholm. Et annet eksempel er at ViaCon som eneste bedrift i Europa produserer og selger SuperCor – en korrugert stålkonstruksjon for rørbroer som opprinnelig ble utviklet i Canada.

Foruten å levere de produktene du trenger kan ViaCon bistå med prosjektering, dimensjonering, utarbeidelse av tegninger og teknisk bistand.

En jordnær bedrift

Minst like viktig som kvalitet og kunnskap, synes vi kommunikasjon er. Her på ViaCon er avstanden mellom kunde og ledelse kort. Vi har daglig kontakt med markedet og vet hvordan situasjonen kan være ute på arbeidsplassen. Derfor jobber vi hardt for å gi den best tenkelige service, uansett om det gjelder produktleveranse eller teknisk rådgiving.

Vårt håp er at ViaCon skal være like jordnære som den bransjen vi jobber i. Ett ledd i den prosessen er at vi er ISO-sertifisert og følger standardene i ISO 9001. Først når både kunder og medarbeidere er fornøyde, er vi fornøyde!

Her på vår hjemmeside finner du alt for ditt anleggsprosjekt – uansett om det gjelder en bru på en motorveg eller drenering rundt hytta!

Vi vil gjerne være din samarbeidspartner når ditt prosjekt gjelder grunn, veg eller vann!

ViaCon finnes i hele Europa

Vil du vite mer? Gå til www.viacongroup.com der du kan lese mer om ViaCon International.